Veelgestelde vragen

Wij zijn momenteel werkzaam in Nijmegen en omgeving. Zowel in Nijmegen zelf als de omliggende plaatsen zijn onze vakkundige elektriciens u graag van dienst. Wanneer u in regio Nijmegen woont kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken!

JaRo Elektroservice Nijmegen is u graag van dienst bij alle werkzaamheden omtrent elektro. Dit kunnen kleinere klussen zijn zoals het aanleggen van bedrading of verlichting. Maar ook voor grotere klussen kunt u ons zeker inschakelen. Hierbij kunt u denken aan het uitbreiden van uw meterkast of het vervangen van uw stoppenkast. Als u met spoed een elektricien nodig heeft kunt u ons ook bellen! Door onze spoedservice zijn wij 24/7 bereikbaar en snel ter plaatse.

Een perilex aansluiting wordt vaak gebruikt om keramische en inductie kookplaten aan te sluiten. Een perilex aansluiting kan er namelijk voor zorgen dat een apparaat meer stroom krijgt dan met een normale stekker. Een perilex stekker kan dus zorgen dat er krachtstroom bij een apparaat komt. Andere apparaten buiten kookplaten die op krachtstroom werken zijn bijvoorbeeld een sauna of de oplaadpaal van uw elektrische auto. Voordat u krachtstroom kunt gebruiken in uw woning is het ook van belang dat u een 3-fase aansluiting heeft. Wanneer u deze wilt aansluiten kunt u altijd contact op nemen met ons, onze elektriciens zijn u hierbij graag van dienst.

Wanneer u uw stopcontacten wilt poetsen doet er u goed aan geen vocht in de gaten komt. Wanneer er veel water in uw contactdoos komt kan dit gevaarlijk zijn. Elektriciteit en water gaan niet samen. Water in uw stopcontact kan zorgen voor korstsluiting. Dit kan in de ergste gevallen zelfs leiden tot brand, gelukkig hebben veel huizen tegenwoordig een aardelekschakelaar die bij kortsluiting de stroom uitschakelt zodat er geen brand ontstaat. Een ander gevolg van vocht in uw stopcontact is het ontstaan van roest. Roest kan op de lange termijn ook zorgen voor kortsluiting of andere defecten.

Bij het schoonmaken kunt u het beste een licht vochtige doek gebruiken voor de contactdoos. Zorg er vervolgens voor dat er absoluut geen vocht in het stopcontact zelf komt.

Een stroomstoring kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld een stroomstoring zijn die uw hele wijk betreft. Dit kunt u checken door contact op te nemen met uw buren met de vraag of zij ook last hebben van de storing. Bij een algemene stroomstoring in uw buurt kunt u het beste contact op nemen met de netbeheerder van uw woonplaats.

Als de stroomstoring zich alleen voordoet in uw woning kunt u kijken in uw meterkast. Soms is er een stop gesprongen, deze kunt u dan zelf omzetten of laten vervangen. Als de situatie van de stroomstoring toch langere tijd blijft aanhouden kunt u altijd nog onze spoedservice inschakelen. Onze vakbekwame elektriciens komen dan graag bij u langs om de oorzaak van de stroomstoring te achterhalen en op te lossen.

024 2030489

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding

Elektra aanleggen

Verlichting installeren

Elektromonteur algemeen