ClickCease

Stopcontacten aanleggen in Nijmegen

Wilt u stopcontacten aanleggen, verplaatsen of vervangen? Dit kunt u zelf doen, maar zeker ook laten doen door een elektricien. Wanneer u het zelf doet moet u goed uitkijken, het blijft werken met elektriciteit en dit kan gevaarlijk zijn. Te veel elektrische apparaten, te veel in het zicht, onhandige plekken? Wat uw reden ook is om een stopcontact te willen aanleggen of verleggen, onze elektriciens helpen u graag bij deze klus. Het maakt ons niet uit waar het stopcontact moet komen of wat voor stopcontact het moet worden. Wij hebben al vele jaren ervaring en kunnen met ieder stopcontact uit de voeten. We hebben de juiste materialen in huis voor nieuwe stopcontacten, ook om bijvoorbeeld een sleuf te maken, mocht dit nodig zijn.

Oude stopcontacten vervangen

In oudere huizen is er meestal een enkel stopcontact en geen geaard stopcontact te vinden. stopcontacten aanleggenOngeaarde stopcontacten werken bij alle apparaten eigenlijk wel. De kans op kortsluiting is minimaal bij lampen en opladers. Echter bij grill apparaten, broodroosters en keukenapparaten is er wel een  grotere kans op kortsluiting. Hetzelfde geldt voor  computers. Het is beter om deze stopcontacten te vervangen voor een geaard stopcontact. Wanneer u de stopcontacten laat vervangen is het natuurlijk ook mogelijk om een extra stopcontact te plaatsen op sommige plekken. Een dubbele in plaats van een enkel stopcontact. Het is belangrijk om dit goed te doen. Wanneer de elektricien bezig is kan hij dit voor u meenemen. Wel zo makkelijk.

Professional voor het aanleggen van stopcontacten

Een stopcontact plaatsen is afhankelijk van meerdere factoren. Zo is het belangrijk om te weten of het om vervanging gaat of om een nieuw stopcontact. De plek van het stopcontact is ook van belang. Daarnaast ook nog het type muur. Het is belangrijk om dit goed en verstandig te doen. Weest ook slim en schakel een goede en erkende elektricien in.  Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Verlichting aanleggen
Elektromonteur algemeen

Neem contact op

Vandaag nog op zoek naar een elektricien bij u in de buurt? Neem dan contact op met de elektricien Nijmegen. Bij ons kunt u terecht voor algemene elektriciens werkzaamheden en voor spoedklussen.

Menu
Call Now Button