Over ons

Bent u op zoek naar een elektricien die al uw kleine en grote elektra problemen komt oplossen? Dan bent u bij JaRo Elektro Service aan het goede adres. Dit is namelijk de elektricien die al die problemen zo voor u heeft opgelost!

JaRo Elektro Service is al meer dan 20 jaar een welbekende elektricien in Nijmegen en de omgeving daar omheen. Jan Rooth heeft zijn bedrijf in 20 jaar tijd uit laten groeien tot een van de beste elektroservicebedrijven in Nijmegen. Jan Rooth en zijn elektriciens delen graag hun kennis met hun klanten en lossen al uw problemen zo snel mogelijk op.

Verschillende klussen

JaRo Elektro Service is beschikbaar voor alle elektra klussen die u heeft. Denk bijvoorbeeld aan de bedrading van bepaalde elektrische apparaten. Dit is geen moeilijke taak maar als er een klein foutje wordt gemaakt kan dit voor grote problemen zorgen. Daarom is het slim om hiervoor een elektricien in te schakelen. Daarnaast zijn de elektriciens ook gewoon beschikbaar voor de installatie van verlichtingen. JaRo Elektro Service is ook beschikbaar voor moeilijkere klussen waarvan u niet zo snel weet wat u moet doen. Dit is bijvoorbeeld de uitbreiding van uw groepenkast om de belasting van uw elektriciteitsnet beter te verdelen. Onze elektricien zal u advies geven over hoe u de groepenkast het beste kunt uitbreiden en dus stroomstoringen door overbelastingen kunt voorkomen.

Doordat de elektriciens van JaRo Elektro Service door de jaren heen veel verschillende soorten klussen hebben gedaan, heeft u altijd een betrouwbare adviseur naast u staan. Een adviseur die u meteen een gericht en betrouwbaar advies kan geven over uw elektra kwesties.

Spoedservice

Onze elektriciens zijn ook 24/7 beschikbaar om uw problemen te verhelpen. Dit komt omdat JaRo Elektro Service over een spoedservice beschikt. Dit houdt dus in dat u ons ten alle tijden kunt contacteren met vragen en problemen. Onze elektriciens zullen dan meteen voor u klaar staan om u te helpen.

Heeft u dus een probleem waar een elektricien de enige oplossing lijkt? Of wilt u simpelweg advies over uw elektra probleem. Twijfel dan niet en bel direct 024-2030489 zodat de elektriciens van JaRo Elektro Service uw problemen kunnen verhelpen!

024 2030489

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding

Elektra aanleggen

Verlichting installeren

Elektromonteur algemeen