ClickCease

Zo komt u aan groene stroom

Nieuws

Steeds meer inwoners van Nijmegen dragen hun steentje bij aan het klimaat. Wilt u dit ook doen? Dan heeft u hier vandaag de dag talloze mogelijkheden toe. Zo kunt u in de wintermaanden bijvoorbeeld de thermostaat een graadje lager zetten. Ook kunt u proberen minder lang te douchen. We zien echter ook steeds vaker dat inwoners van Nijmegen kiezen voor groene in plaats van grijze stroom. Dit is natuurlijk ook een stuk beter voor het klimaat. Groene stroom wordt immers opgewekt met behulp van natuurlijke hulpbronnen, grijze stroom niet. Wilt u ook groene stroom? Dan zijn er verschillende manieren om hier aan te komen.

Zonnepanelen op het dak

Een goede manier om groene stroom te krijgen is met behulp van zonnepanelen. Deze panelen vangen zonnestralen op en zetten dit om in energie. Hoe meer panelen u op uw dak heeft liggen, des te meer groene stroom u opwekt. Zonnepanelen zijn niet goedkoop, maar op de lange termijn verdient u ze terug. U neemt immers minder stroom af, waardoor uw energiekosten dalen. Zonnepanelen zijn dus niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Wilt u de panelen op uw dak plaatsen? Dan doet u er goed aan een elektricien in te schakelen. Hij weet namelijk precies hoe zonnepanelen geïnstalleerd moeten worden. Zodoende weet u zeker dat de panelen straks ook naar behoren functioneren.

Stap over naar een andere energieleverancier

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen. Misschien heeft u het geld er niet voor om de aankoop van de panelen te financieren. Het kan ook zijn dat u in een flat woont. In beide gevallen betekent dit echter niet dat u geen groene stroom kunt gebruiken. We raden u aan om eens naar u huidige energieleverancier te kijken. Levert deze grijze stroom? Stap dan over naar een andere leverancier. Er zijn namelijk ook energieleveranciers die uitsluitend groene stroom leveren. De kans bestaat hierdoor dat de maandelijkse kosten wat hoger uitvallen, maar u bent wel een stuk milieubewuster bezig!

Waarom kiest u voor ons?

Groepen uitbreiding
Elektra aanleggen
Verlichting aanleggen
Elektromonteur algemeen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button